Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Pete's Avatar
    Pete is offline Owner / Administrator
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    20,932

    Default State of the Forum, March 2013

    Thought I would provide a little update...

    As most know, we had a real bout with hackers for about two months and it seems we finally have things under control. No real issues for a few weeks now.

    What we've had to do is seriously lock down the registration and new post process, which requires a lot of manual intervention such as verifying email addresses, running IP checks, etc. This means it takes a little longer to approve new posts and posters and hopefully we aren't accidentally deleting people with good intentions.

    However, we are still getting a couple of dozen bogus registration attempts every day. It takes time and diligence to research each one, so apologies to anyone who has experienced slight delays in the approval process. We do our best to sort through this stuff at least once and optimally twice a day.

    We also have paid to have the site cleaned up and monitored. All these changes seem to be effective.


    Thank you to all those that have subscribed or recently renewed your subscription. It helps greatly to defray the various costs and is greatly appreciated.

    If you haven't subscribed, we would very much appreciate your support:

    http://www.okctalk.com/payments.php


    Thanks to everyone that has helped to make this a great site and resource for Oklahoma City! Despite the recent glitches, our traffic is at an all-time high and continues to grow at a healthy rate. The best is still to come!


    Pete

  2. #2
    Jim Kyle's Avatar
    Jim Kyle is offline Gold Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1,149

    Default Re: State of the Forum, March 2013

    Will the "Like" button be made usable again? If not, will you remove it please?

  3. #3
    Pete's Avatar
    Pete is offline Owner / Administrator
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    20,932

    Default Re: State of the Forum, March 2013

    Jim, we are still working on getting that fixed.

  4. #4
    Hemingstein is offline Formerly OnlyOne
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,738

    Default Re: State of the Forum, March 2013

    Quote Originally Posted by Jim Kyle View Post
    Will the "Like" button be made usable again? If not, will you remove it please?
    +1

  5. #5
    boscorama is offline Gold Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    841

    Default Re: State of the Forum, March 2013

    Pete, on Feb 14 I mailed a money order to Thousand Oaks for an upgrade of my membership. Do you know if it was received?

  6. #6
    Pete's Avatar
    Pete is offline Owner / Administrator
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    20,932

    Default Re: State of the Forum, March 2013

    Bosco, I did get it! Thanks so much.

  7. #7
    boscorama is offline Gold Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    841

    Default Re: State of the Forum, March 2013

    Yay!

    FYI, when this forum was hacked and I couldn't get it for a few days, it was horrid. After that was resolved, I sniffed around about the nonfunctional *Like*. When the generous birthday greeting and offer landed in my inbox, how could I refuse, when somebody elses are paying for this, which I so enjoy?

    If an unemployed right-of-center cheapskate such as myself can throw some coins your way, here's hoping for lots more green in your mailbox(es).

    Keep up the good work.

  8. #8
    Plutonic Panda's Avatar
    Plutonic Panda is offline Gold Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    10,505

    Default Re: State of the Forum, March 2013

    How's the like feature coming along? Is it still being fixed or. . . . .

  9. #9
    mkjeeves is offline Participating Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1,730

    Default Re: State of the Forum, March 2013

    Like the majority of other users out there on the web, I just switched to using Google Chrome. It works great for me except on OKCtalk where after clicking a thread link I frequently get a blank screen or this message:

    No data received
    Unable to load the webpage because the server sent no data.
    Here are some suggestions:
    Reload this webpage later.
    Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without sending any data.

    I haven't been to any other vbulletin forums to know if it is platform related or not but so far after a few days, this is the only place I am having that problem. (Using XP Pro.) Am I the only on with this issue?

  10. #10
    venture's Avatar
    venture is offline David
    Join Date
    May 2005
    Posts
    14,352

    Default Re: State of the Forum, March 2013

    I've been using Chrome since it came out and haven't had any issues recently with it on this site.

  11. #11
    mkjeeves is offline Participating Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1,730

    Default Re: State of the Forum, March 2013

    Okay. Looks like the version I had installed might have been old. I updated and the problem may have cleared up.

    (I found some old talk on the web about XP SP3 and Chrome beta not working right but I thought my install was a lot newer than that.)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 111
    Last Post: 09-04-2013, 11:05 AM
  2. Oklahoma Weather Discussion - February/March 2013
    By venture in forum Weather & Geosciences
    Replies: 1248
    Last Post: 04-02-2013, 03:29 PM
  3. Replies: 11
    Last Post: 02-14-2013, 11:54 AM
  4. State of the Forum, May 2011
    By Pete in forum Announcements & Help Desk
    Replies: 9
    Last Post: 06-05-2011, 11:25 AM
  5. March of the Penguins
    By Intrepid in forum Arts & Entertainment
    Replies: 2
    Last Post: 01-08-2006, 08:59 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO 3.6.1